Гармон я природи

Наталия Боровская 2
У полі хитається колосок пшениці.
Із струмка зайчатко напилось водиці.
Їжачок тікає з яблучком у ліс.
Зашумів від вітру густий верболіз.

Жабеня за лапку упіймав лелека,
Й полетів додому, не дуже далеко.
 У лісі ліщина роздає горішки,
І пухнастій білочці теж дісталось трішки.

Дзюркотить джерельце чистою водою.
Після дощику веселка напряглась дугою.
Це гармонія природи, усе – так,як треба.
Над усім цим бачу ясне чисте небо.

20.07.14.