Все хочется спросить... - перр. З. Золотовой

Людмила 31
I wonder:"Do you really remember?.."
I wish to understand - You still the same?
Whom I could call for help, and never
You'll say - Unable, only - No problem.

I wonder, by the way: "Who are your minion?
Do you have soul's favourite that days?"
But, truely, that's the question fearing
Me with its "yes", it's like the fusillade.

I tend to say you: "How I miss you..."
But is that thing for you the necessary one?
I, may be, take no notice of thing, too,
That all sad stories - are about us...

I wonder: "Do you want and now?
To go through the life, as you did wish..."
But, truely, I'm scared to have answer -
"Excuse me... I'm busy!.." thus... indeed...

---
Все хочется спросить тебя: а помнишь?..
Понять насколько ты остался тем,
Которого могу позвать на помощь,
Который мне ответит: без проблем!

Все хочется спросить, про между прочим:
К кому-нибудь душою прикипел?
Но, если честно, страшно. Даже очень.
Простое «да» похоже на расстрел.

Все хочется сказать тебе: скучаю…
А нужно ли оно тебе сейчас?
Я, кажется, совсем не замечаю,
Что грустные истории – о нас.

Все хочется спросить тебя: а хочешь?
Пойдем по жизни вместе, как хотел?
Но, если честно страшно. Даже очень.
Услышать: извини… но столько дел!..

(с) Златенция Золотова