Останн почуття...

Кольцова Наталия
Останні почуття...
Останні відчуття...
Без серця я прожити зможу,
Та не без кінця...

Останній телефон...
Закінчивсь марафон...
Більше дзвінків твоїх не буде
Кнопка "forget", нажму "on".

Останні ті слова...
І я собі сама...
Плакати не бачу сенсу,
Бо уже не та.

Останній погляд твій...
Та ти тепер не мій...
Те, що було, вже загуло!
Продовження подій...