Хай не несуть птахи ще в осiнь...

Людмила Дзвонок
Хай не несуть птахи ще в осінь,
Хай не несуть мене роки! -
Душа благає, щиро просить,
Сльоза торкнулася щоки...

Як хороше ще бачить небо,
І чути запахи садів!
Ще скільки треба, треба, треба...
Молю у Бога мирних днів -

Мир для дітей і всіх онуків!
Як хороше, коли земля
Не чує вибухів тих звуки,
Не плаче мати і маля!

Ти, осінь, не підходь ще близько,
Немає часу на покій,
Бо на землі від крові слизько,
Із материнських сліз - ріки!

Ой, треба, треба ще трудитись,
Щоб тил був сильним у дітей,
І за життя іще молитись -
Просити захист для людей!

Хай не несуть птахи ще в осінь,
Хай не несуть мене роки...
                12.09.2014