Не с думи

Милена Йорданова
Недей, не казвай нищо. Замълчи!
Знам, думи огнени във теб напират.
Но вместо с тях с ръце ми говори -
с гласа им, от копнеж и страст преливащ.
Разказвай дълго. Ще попивам аз
с очи и с устни всеки нежен шепот.
И тази тиха обич между нас
в сърцата ни ще се повтаря с ехо.