Страстi по ОЕ

Паша Броский
Я сьодні, бл*ть, на "лінії вогню",
Побачив вдруг "твої зелені очі",
І я подумав, с*ка, мать твою,
"Я чую голос твій", я, с*ка, тебе хочу..

Хай вітер дме, бл*ть, "там де нас нема",
У "новий день" поринем ми з тобою,
"Колиска вітру" шепче нам слова,
"Сумна мелодія" печалі та любові..

"Я йду на дно" - ти тільки "відпусти",
"І я на небі був", без тебе там фігово,
Ти "друг", "коли тебе нема" я від біди -
Беру бухло і нажираюсь в дрОва..

Ти "поясни", моя "Коко Шанель",
Моя ти "квітка", "Африка гаряча",
Струнка мов "сосни" і п’янка мов ель,
Чому "сьогодні" лиш ми стали зрячі?

Пустує наша "вулиця" тепер,
Тепер я сам, "і ти собі сама",
Чому я все одразу не допер?
Що "кішка" ти, що ти така одна..

В душі моїй була "майже весна",
Я все "віддам", ти "мила моя С’юзі",
Ти "леді", "ми невидима сім’я",
Прям наче, бл*ть, в Сов’єтському Союзі..

Тепер я "вільний", та "для тебе" повний нуль,
"Дівчина з іншого життя", що "вище неба",
"Тінь твого тіла", "відчуваю", мов від куль,
Тяжкая рана, бл*ть, удар під ребра..

Та "не питай", "ніколи" "не питай",
Чому "сонце сідає", мов кохання,
Не здамся я "без бою", с*ка, знай!
Скінчилась "перша" пісня, лиш зітхання..

Та "день у день", "не можу без тебе"
"Напитись тобою" - і умерти,
"Ночі і дні" "так мало тут тебе",
"Все буде добре", кажуть.. брешуть, смерди..

"Моя мала була", та відлетіли, блять, "лелеки",
Сумний сиджу, мов "небо над Дніпром",
"Онлайн".. тепер від тебе я далеко,
Себе рівняю, с*ка, бл*ть, з гівном..

"Ще один день", вже "компас" мій зламавсь,
Знайшов коханку, кличуть її "Надя",
"18 хвилин" я в ліжку "з нею" змагавсь,
Допоки не прийшов, бл*ть, її батя..

Злі "пори року", "холодно" - п*здєц!
Та "дякую" за все і шлю укліни.
Мене трусило, мов у таці холодець,
"Коли навколо ні душі", то так галімо..

Навіщо "незалежність", коли сам,
Коли думки, мов "караван", "стіна" печалі,
Моя "Джульєтта", "обійми ж, бл*? Жде пацан!
Ну що ж, "стріляй", душа твоя зі сталі..

На "Rendez-Vous" не підем більш з тобой,
В моїй душі вчинила ти руїну!
Та я переживу! Бо я крутой!
Зо мной "Майдан", "Кличко", та Україна!)))

© Паша Броський

_____________________________________________
Этот стих — это всего лишь ответ на безграничное количество не отличающихся оригинальностью стишков сплетенных из цитат ОЕ гуляющих по сети. Сначала было прикольно, но в данный момент, мне кажется, что количество данной писанины достигло критической отметки. Этот глупый стишок был написан всего за 5 минут и  является лишь толстым стебом и неким выражением протеста против попсы. Я безмерно уважаю и люблю творчество ОЕ — но всему есть предел.