Сьогодення...

Морозовлит
Від України - лише руїни,
Руїни зліва, руїни зправа.
Ганьба та сором для України,
Яким героям кричати  "Слава"?

І де герої? Навкруг свавілля,
І гинуть люди, й руйнують хати.
Була колись ти, країна вільна,
Та посадили тебе  за грати.

Не скажеш нині і слова проти -
Ураз приїдуть і зник з кінцями.
Не затихає на Сході спротив
І йдуть розбірки між гаманцями.

Невже для цього стояли люди
Щоб зняти Вітю й привести Петю?
А що з країною далі буде -
Лише снаряди й бронежилети?

Ніхто не оре, ніхто не сіє,
Сидять в хатах, як мишва по норах.
Як припинити це божевілля?
Як пережити ганьбу і сором?

Де перимир"я? Стріляють часто
В моєму місті самі руїни.
Таке я маю сьогодні щастя,
Такую славу для України...

29. 09. 14 р. м. Дебальцеве.