Мамо

Марина Лидо
Коли скажеш перше слово,
Коли ти навчишся вимови,
Якщо буде мати поряд,
То її зігріє погляд.
Та коли дитина самітна,
Не зігріє любове всесвітня,
Ця дитина чекатиме мати,
Щоб обнявши, вдиха аромати,
Солодким віддає лише єдність ,
Дітям байдуже на проблемність,
Аби тільки кохала малечу,
Діти не пробачать утечу,
Сльози знов побіжуть по обличчю,
Нам покаже життя силу вбивчу,
Коли в тебе перше слово – «Мамо»,
І слово повне коханням без тями,
Та її щось немає поряд,
Отакий у Бога недогляд.

Не полишайте дитину ніколи,
Хто ж навчить не пить кока-коли,
Хто ж полюбить дитину нічийну,
Без надії… Лише в благодійну.