До свиданья

Игорь Скрягин
До свиданья, мой друг, до свиданья.
See you next time, my friend, see you next time.

Милый мой, ты у меня в груди.
Darling mine, you will stay in my heart.

Предназначенное расставанье
An intended departure can be prime

Обещает встречу впереди.
And engage for a date forth in fact.

До свиданья, друг мой, без руки, без слова,
See you next time, my friend, and all right then,

Не грусти и не печаль бровей, -
Don’t be sad and don’t knit one's your brows

В этой жизни умирать не ново,
In this life is to die just not modern

Но и жить, конечно, не новей.
But to live of course not more wow is.