Тiнi минулого

Марина Кучерук
Залиш мене у спокої і більше не приходь.
Ти знаєш,навіть уві сні...
Не хочу бачити я більше твої смутні карі очі,
Що до серця мого в`їлися на дні.

Залиш мене,бо й так сумна,
Шкода, що біль мою не зможеш ти відчути.
У серці болісно бринить струна,
Мені тебе так хочеться забути...

Минуле,ніби в моє тіло в`їлось,
Не хоче відпускати.
Тобі лишень один раз снилась?
Та ні! Тобі завжди було начхати...

Коли позбудуся я злої карми?
Коли думки мої зійдуть,
Коли зійдуть вони в далекі хмари...?
З минулим разом хай помруть.

Прошу тебе,не забувай,
В моєму серці ти навіки-вічні.
Так хочеться тобі тепла за край,
Хоча з тобою різнобічні...