На жаль вiйна

Геннадий Сивак
На   жаль війна…
Сумує  знов  країна,
Хоч не її вина,
В тім, що вона  єдина…
Відчутна  зрада –
Біда страшенна,
Для чого влада?
Якщо нікчемна…
Гримить  громада,
Гнівно  у   сполох  б'є,
У чому вада?
Хтось розгубив своє…
Де  генерали,
Що  непідсудні,
Вже повтікали,
Бо винні судді…
А хлопці гинуть,
Ідуть  у напад,
За Батьківщину,
За Схід і Захід.
Не довіряти,
Підкупним  людям,
Не доручати,
Вони заблудять…
Шляхи   ведуть нас
Незрозумілі,
Прийде й  мирний  час,
До    України.


Автор  Геннадій    Сівак .
6  жовтня  2014 року.