Iди..

Кольцова Наталия
Іди туди звідки прийшов,
Іди і більш не повертайся.
Знайди ось ту, що не знайшов,
Про людськість лиш не забувайся...

Бажаю я шляху того,
Що не вдалось пройти зі мною.
Хай морок, град, щоб все пройшло,
Душа нехай стане земною...

Бажаю щастя на віки
З пустинні теж вже відпускаю.
Іди, прошу тебе, іди...
І я іти тепер вже маю...