Витаутас Мачернис. Триолеты. 5

Лайма Дебесюнене
Было много на земле чертей,
Купить хотели душу у людей,
Но не продать, что есть всего важней.
Было много на земле чертей,
За души золотом платить людей, –
Но не старался мир наш стать умней.
Было много на земле чертей,
Купить хотели душу у людей.

Vytautas Macernis. Trioletai. 5

Kadaise zemej buvo daug velniu,
Kurie norejo siela pirkt zmogaus,
Bet maza buvo ja parduodanciu.
Kadaise zemej buvo daug velniu,
Uz siela auksa laime siulanciu, –
Tiktai pasaulio buta negudraus.
Kadaise zemej buvo daug velniu,
Kurie norejo siela pirkt zmogaus.