Прохання про зустрiч

Людмила Дзвонок
Так хочеться, щоб на світанку
Була я не одненька в ліжку...
Хоч би гукнув мені в фіранку,
Якщо не гріє мої ніжки!

Так хочеться дивитись в очі -
Такі глибокі, як озерця!
Ой, думи, думи ви дівочі...
Надіюсь, смуток мій минеться!

Ще усміхнеться наша доля,
Зігріє нас обох кохання -
На це ж бо є Господня воля,
Бог чує кожен день прохання!

Прохання це почуте буде,
Я бачу зустріч ту в уяві! -
Від цього потепліло в грудях,
І очі, хоч не бачу, в сяйві!
              10.10.2014