Де туманець над рiкою

Вячеслав Романовський
Де туманець над рікою
І дорога степова,
Скоромовкою гулкою
Трактор тишу напува
І зника за осокою.

Синьо вечір обніма
Сіножать у лузі.   
              Поле
(Стихле) стомлено дріма.
Потемнішала тополя,
І зоря зійшла німа…

9.10.2014