Frame By Frame - A. Belew

Максим Крутиков
Кадр за кадром
Эдриан Белью

Кадр за кадром (Внезапно)
Утопление (Изнутри)
Всё в твоей
Всё в твоей
Рефлексии

Шаг за шагом (Внезапно)
Шаткость чисел (Изнутри)
Всё в твоей
Всё в твоей
Рефлексии


Frame By Frame
Adrian Belew (King Crimson, Discipline, 1981)

Frame by frame (Suddenly)
Death by drowning (from within)
In your own
In your own
Analysis.

Step by step (Suddenly)
Doubt by numbers (from within)
In your own
In your own
Analysis.