Москаляку на гиляку! - кричалка Майдана...

Раиса Зимина 2
       Тема взята из ТВ сюжета, в котором маленькая украинская
       девочка, как заведённая, повторяет антирусскую речёвку.
      
Та  з  якого  переляку
Дiвчинка  волає:
"Москаляку  на  гiляку!"
Хто   москаль? – не знає…

"Вдала"  зміна  підростає,
На  душі  –  кручина…
Бо  яке   майбутнє  має
Отака   країна?

11 октября 2014