Отчего

Игорь Скрягин
Мне грустно, потому что я тебя люблю,
I’m felling grief because I really so love you

И знаю: молодость цветущую твою
And know precisely that your blooming present youth

Не пощадит молвы коварное гоненье.
Will not remitted be by crafty chase of rumor.

За каждый светлый день иль сладкое мгновенье
For every joyous day or any blink of humor

Слезами и тоской заплатишь ты судьбе.
Will you with tears and dark pay to your own fate.

Мне грустно... потому что весело тебе.
I’m felling grief because you have a fun to date.