Горде слово - Укра нка!

Надежда Рубан
Горде  слово – українка !

По – українські  я  говорю
Достойна  мова  королів ,
І  свій  народ  люблю  до  болю
Й  простори  рідної  Землі.

І  мова  моя  найдорожча
І  пісня  моя  солов’їна,
Молюся  за  синів  її  і  дочок
Моя  найкраща  Україна!

Я  вірю  . що  моя  Країна
Злої  війни  загоїть  рани,
Відродиться  душі  руїна
Зникне  назавжди  все  погане.

І  як  би  ворог  не  хотів
Не  буде  більше  днів  трагічних,
І  вмита  кровю  патріотів
Земля  і  мова  житиме   вічно!

18.10.14 р.
Автор: Рубан Н.П.