Моя Украина

Алексей Бондарь
Ти усім дарувала свої почуття
І бажала щасливої долі,
Міцно в серці тримала любов до життя,
Нашу віру і прагнення волі

Хай тебе Перемога на крилах несе
І свобода ніколи не сплине,
До останнього подиху - понад усе
Я кохаю тебе Україно!

Скільки ти пам’ятала на очі свої,
Як смілива козацька родина
Споконвіку долала твоїх ворогів,
Перед ними не впав на коліна

Ми єдині як діти, як рідні брати
Задля миру тебе будували,
Шану пам’яті тим, хто тебе захистив
Ми подякою всі віддавали!

Україно!
Рідна мати моя,
Ти на віки Славетна у Бога!

Україно!
Доля тяжка твоя,
В майбуття нас веде Перемога!

Україно!
Хай наш ворог тремтить,
Ти у кожного в серці Єдина!

Україно!
Хай Господь боронить,
І вертає живим твого сина!