Варiанти

Олег Омелянчук
Ой моя ж ти Оленко (Маринко; Тетянко; Наталко)!
Як була молодою (недавно; давно...; "була"?!!),
Чи не снилось під ранок тобі (нагадала гадалка):
З королівства сусіднього (з міста; з твого села)

Верхи білим конем (за кермом "Lamborghini"; "Bugatti ")
Королевич летить (їду я - варіант один!)
Красівенний, як бог (молодий; не дурний; багатий).
Кажеш, тільки завзятий? (Жартуєш; мать ні...) От, блін!

Повертає в твій двір (до твого чарівного палацу).
Ти йому: "Добрий день". Він тобі: "Здраствуй, дівчино!
Дай напитись (води; молока; саморобного квасу).
Вже попоралась? Сходимо в центр (у кафе; в кіно)?

І т.д. і т.п. Любить дівчина (жінка) вушима.
Кожній темі домислить щасливий фінал (кінець).
Як не соромно тим мужикам (і мені разом з ними),
Хто брехнею долає фортеці палких сердець.

Тільки правду віднині! Возив мене кум на рибалку,
Та покрали вудки в нас (із бака злили бензин).
І тепер я, Оленко (Маринко; Тетянко; Наталко)
Йду без риби (без кума; без всього), як перст - один.

"Принц коня відпустив" - розумієш (не певний), про що я?
Дозвонитись не міг - покриття не було (брехло!).
Дочекайся мене і ми ввечері вдвох із тобою...
Куди йти? А без мата? Так само? Ало? Ало!