Тепер ти в льна

Ника Фокс
Тепер ти вільна. Хотіла свободи?
Гуляти вдосталь і пити каву,
Вдягатись, як у журналах моди,
Щораз шукати нову забаву...

Крутила носом і гордувала,
Курила супроти його бажання,
Волосся знову пофарувала,
Його питання - твоє мовчання.

Закрились двері і тихо стало,
Ніхто не лізе в твої проблеми,
Тепер сумуєш. Вночі, бувало,
Сидиш... читаєш нудні поеми...