Можа спаткае восень!

Михаил Светличный
На скрыжааваннi Мироў
Гарэў Нябес аксамiт…
Анелы сведкi iзноў
Тваiх i Нашых малiтв…
Вазер так манiць блакiт
Ля старадаўнiх муроў…
Гарэў Нябес аксамiт,
Дзе Ты дарыла Любоў!


Прыпеў:
Можа спаткае восень!
Мы сустракалiсь у восем.
Лета апiша дзiўны Наш Раман…
Памяць iзноў кахае
Нашы спатканнi ў Рае!
Вецер каханння быў зусiм не зман!



……………………….
……………………….
………………………
………………………
……………………..
………………………
………………………
………………………


Прыпеў: