I am robot-civilian or not civilian?

Платон Иванов Аль-Фадлан
I am robot-civilian or not robot"(N.S.A. or  N.A.S.A.  or not "nasha")?

or

I am robot-civilian or not civilian?


I do not andestend.


(k) ROBOT  TOtalitarinov-CIVILINOV , 2014.


\ -- KLEVRET  VIKLUCHIL  RUSSKIY  YAZIK:
ZACHEM  ROBOTU  RUSSKIY  YAZIK?
  -- KLEVRET  MOLCHIT:
  "NE  VIDIT", "NE SLISHIT", "MOLCHIT" !
\

IlLustracia:
!!=!!=37_2=ku-ku-kin-dza=I AM CIVILIAN=kinopoisk.ru-I_2C-Robot

======    =======