мая Беларусь!

Анна Мортс
у светлай краіне,у лепшай краіне,
назва якой Беларусь,
жывуць беларусы-мірныя людзі,
і гэтым я ганарусь!
народ не складаны,але і не просты,
нялегка нас усіх зламіць.
народ працавіты,народ вынослівы,
народ,з якім добра жыць!
сябруем-так шчыра,кахаем-так моцна,
па-іншаму нельга ніяк.
складаемся мы не толькі з плоці,
душа-галоунае,так!
зямля мая родная,зямля беларуская!
шмат воін праз цябе прайшло.
але нашы дзеды жыцце аддавалі,
каб нам дараваць жыцце.
сваёй прыгажосцю,сваёй чысцінею
штодзенна чаруеш мяне.
я ганаруся вельмі табою,
я вельмі удзячна табе!!!