Новый гимн Украины

Екатерина Романенко 2
            Музыкально Гимн Украины прекрасен.
            А слова надо менять! Об этом моя публикация
            "Проза о Гимне и Гербе Украины".


1.Сяє наша Україна,
як зіронька ясна,
бо вона для нас єдина,
вічна і прекрасна.
Чисте небо, синє море,
Дніпро і Карпати -
назавжди забуде горе
Україна-Мати.

2.Українці люблять працю
і свою країну.
Мирні люди і завзяті -
діти Батьківщини.
ГОстей ми своїх вітаєм
на нашім подвір"ї,
радісно їх зустрічаєм
і хлібом, і сіллю.

3.Хай же сяє Сонце Щастя,
світить нам і гріє!
І Господь  допомагає
здійснювати мрії!
Чисте небо, синє море,
Дніпро і Карпати -
назавжди забуде горе
Україна-Мати.