Рок-ко-ко

Черкашина Елена
Ко-ко...Кокон.. Кокаїн... Рок...
Мене таки "торкнуло" від політики)))))
Адольф Гітлер... Альфред.. Хі...Чкок...))))
Ті, що смикають за ниткИ...
Всі ми - герої нуару, або його критики...
Його нам повторюють знову...І знову...
Канабіс - на біс, панове...