Любимой Стихи на даргинском языке

Ирисбат Исмаилова
Стихотворение моего отца, Исмаилова Анвара.

Михъири х1яли арцла,
Х1улби ц1удар юсрулла
Чарх жагьси исбагьила
Гьурлаг1инна сипатла.

Урхьназибад берх1иван
Рурх1ули х1еррик1ули,
Батагъайла ялчиван
Гьавали ирхъяхъули.

Шиниш дубрер шалал баз
Х1ела шав х1ервес диги.
Ши дух1нар вана берх1и
Нурлиув вашес диги.