Без любовi...

Кольцова Наталия
Ти так далеко, а мені зовсім не важко.
Дістану чай із шафи, а можливо й ром.
Мої думки не ті вже й вільні від поразки.
Відкрию ноут, зайду на vk.com .
Живу банально, частково віртуально
Та вже не та, давно я вже не та.
Порядок в голові це так похвально
Така смішна ось ця життєва суєта.
Частково тут, а інколи в думках,
Вже не ціную марні сподівання.
Давно їх вже нема і видно це в рядках
Надія лиш на себе й геть благання!
Втамую спрагу всіх бажань, настав цей час.
Віра в життя в приоритетах долі,
Але в руках моїх і вже без думки мас
Критерії оцінки - без любові ...