Папусский вояж в Киев

Иннокентий Фривольный
ПАПУАСЬКИЙ ВОЯЖ ДО КИЇВА.

Папуа-Нова Гвінея –
Райський то куток землі
І країна, бо до неї
Ще не вдерлись москалі.

Що завжди усе спаскудять,
Лізуть з цінами на газ.
Москалів у нас не буде! -
Знає вільний папуас.

Так велося у століттях,
Цих задрот там не було.
І тому в різномаїтті
Все довкілля розквіло.

Якось надійшли новини
В папуаськиї гурти
Про події в Україні,
Про майданнії мети.

Зібралися папуаси
І міркують – як тут буть?
Українці, вища раса,
Кажуть людству світлий путь!

Прапор в нас червоно-чорний,
Як в бандерівських синів,
Спільні ми багато в чому,
Теж обожнюєм свинів.

Хоч далекая дорога,
Близька нам країна ця.
Може треба допомога?
Тож пішлем туди гонця!

Порішили з цим питанням.
Хлопець в Київ прилетів
І крокує до Майдану,
Як прохали і хотів.

Ще пройшовся біля Лаври,
Покатався на метро…
Раптом краль зустрів. Ой, знав би,
Що ті кралі – перше зло!

Вийшли кралі пошукати
Москаляку серед мас.
Стали  хлопця зачипати:   
Чи москаль, чи папуас?

Папуас собі не знає
Як відбитися  від краль,
Що по Київу гуляє
Папуас, а не москаль.

Нічого їм не докажеш,
Любий доказ відхилять!
«Папуаси, - дівки кажуть, -
Різновидність  москаля!

Маскіруєшся, неробо!
Все одно прийде твій час –
Заколотим кришку гроба,
Не докажеш – папуас!

Не задумай втечу в мандри!
Все одно знайдем де зник.
Строк даєм тобі до завтра.
Не докажеш – все, кірдик!"

Хлопець зранку вишиванку
Одягнув і йде до краль,
Щоб запевнити майданок:
Папуас, а не москаль!

Показав їм паспорт, фотки –
Не повірите хіба?
Кралі кажуть: «То підробка
І москальськая ганьба!»

Він співав їм «Ще не вмерла»,
Танцював їм гопака.
Кралі очі тільки дерли:
«Ні, статура не така!»

Що робить? Дівки шалені,
Аргументів більше зась…
- А хотіли чорночлена?
Кралі: «Справжній папуас!

Та іще бажана кляса,
Та і впертий, мов би звір!»
То характер папуаса:
Не здавайся, завжди вір!

Вір, хоч і немає сенсу,
І надії світ угас!
… Кралі дальш схотіли сексу.
Відробив їм папуас!

Працював по-папуаські!
Задоволення у краль.
Аж зомліли у цій трясці!
Кажуть: «Точно не москаль!»

Зняв відразу в дівок морок.
Кралі кажуть: «Так бува!
А тепер, чекайте, скоро
Їдем в вашу Папуа!»