мы сам сябе ствараем...

Евгений Пешко
мы самі сябе ствараем...
як вершы, як нашы песні
усе думкі і словы нашы
пішуць нашыя сэрцы

мы самі сябе не любім
і самі сябе знішчаем
калі чыесці вочы
з жыцця нашага знікаюць

гэта простыя словы
і вельмі звычайная з'ява
калі нас другія не любяць
мы самі душой паміраем