Куховар

Татьяна Гарг
Гарних куховарів всюди
І завжди цінують люди.
На обід або на свято
Люблять добре пригощати
І дорослих, і малих
Всім корисним і смачним.
Кухня - їх робоче місце,
Навіть ніколи присісти -
Все кипить, шкварчить, парує -
Куховар цим всім керує.
Він неначе чарівник
Зробить торт або пиріг,
Борщ, вареники, салати,
Треба лиш не забувати -
За цю справу смачну
Завжди бути вдячним.