***

Андрей Коломоец
На нашій землі, на вкраїні милі,
Іде війна, і проливається кров,
України сини, її солдати вірні,
Життя віддають,за єдиний народ!

Але ж недавно,ми в мирі жили,
І сонце на небі світило яскраво,
Але до нас з Сходу, прийшли вороги,
І постріли в небі, життя перервали!

Народ України, піднявся велично,
За націю нашу, за єдине життя,
За спів солов'я у літнюю пору,
За вкраїну нашу, за її майбуття!

Не здамося без бою ніколи,
Українці, відважний народ,
Ми за мир, за любов, за на нашу свободу,
І на нашому боці ГОСПОДЬ!!!!