Ми в цьому св т гост

Надежда Рубан
   Ми  в  цьому  світі  гості.

Танцює  вітер  сотні  тисяч  років,
Безжурна  молодість  купається  у  літі,
Та  бал  скінчився -  ми  тимчасові  гості
І  тлінні  ми  у  цьому  світі.

Я  виткала  життя  з  фантазій  і  розлуки,
З  гарячих  губ,  з  заплаканих  очей ,
З  щасливих  днів , з  журби  і  муки,
Із  кольорових  снів,  із  музики  ночей.

Малює  дощ  бурхливу  повінь  літа,
Виходять  ріки  з  берегів,
Хто  я  тепер,  і  ким  душа  зігріта ?
І  де  той  серця  жар ,  що  так  горів ?

На  зупинці  осені  стою  я  одинока,
Із  запашним  букетом  літньої  надії ,
Та  вже  стихає  в  жилах  буря  і  морока,
Вже  слякоть  старості  холодить  мої  мрії.

Роки  летять,  міняють  липень  січнем,
Хурделицю - на  співи  соловїв ,
Все  на  Землі  лишається  одвічним,
Лиш  мушу  я   покинути  її…


Автор: Н.П.Рубан.