Владимир Медуха... Про свободу

Объединение Прометей
Тягнибоківці повсюди
Дисципліну рушать,
Для них люди і не люди –
«Кнопкодавці» й «тушки».

Де ж свобода у «Свободи»?
Лиш муштра і тільки,
Схожі навіть, як чоботи
Чи з дерева гілки.

І агітка в них для мас
Наче в схроні схвалена:
«Голосуй, бабко, за нас.
А то хату спалимо!»