Адам Глобус Город

Ковальчук Ан
Афиши, перекрещенные клеем
Читаются девчонкой по слогам.
От строек запах ила все сильнее
И сторожа гуляют по складам.
Мальчишечья жизнь микрорайона
Запуталась вся в битумной смоле.
Будильником зеленым, электронным
Глаз времени моргает на столе.


Афішы, перахрышчаныя клеем,
Чытаюцца дзяўчынкай па складах.
Новабудоўлі моцна пахнуць глеем,
Вартаўнікі сумуюць пры складах.
Хлапечае жыццё мікрараёнаў
Заблыталася ў бітумнай смале.
Будзільнікам зялёным, электронным
Міргае вока часу на стале.

Источник:  http://vershy.ru/content/gorad