Пiснi, до яких ти... укр

Константин Куликовъ
***
Пісні, до яких ти звикаєш – відлуння стосунків між нами.
В них жодного слова про каву, замріяне сонце тендітне…
Не треба шукати причини, вмикаєш гучніше динамік,
Чатуєш метеликів зграю, вчуваєшся майже вагітна…

Ніколи ніхто не почує слова, від яких ти шалена,
Наповнені жестів бажання: завжди обережно з хотінням!
Музика не знає нічого – фантазії твої про мене –
Наспівує майже не чутно свій настрій чудовий осінній…