***

Евгений Кицела
T; s;ile folamh, ach amh;in Ifreann sa anam.                D'fh;ach m; suas go tobann, agus chonaic gach rud.                ;ir (judaic), n; ar;s deception,                Ag an l; 266 boinn. Conradh.                Wanted chun labhairt, anois n; f;idir liom.                Chi;in agus is f;idir ach Taiga.                T; m; ann, an sinsear mianach.                T; Focail folamh                Ach litreacha duille, p;inte;ilte                I dubh agus b;n ...                Go d'ainm E....ot                 Gach seo d;irt i haois.