Майдаунам

Андрей Соло
Доскакалися, любi дiтоньки?
Задоволена, ненька-матiнко?
Накричалися? Нарадiлися?
Зрозумiв хоч хто, що тут сталося?
Братня кров тече - ви не бачите,
Розлiталися чорнi ворони,
Материнський плач ви не чуєте -
Розбрехалися лютi вороги!
Розвернiться ж тепер задом, дiтоньки,
Та дупу пiднiмiть щонайвище ви,
Бо Америка скоро вшанує вас,
Ця любов буде самою щирою!