Звезди в пелени

Радко Стоянов 2
Грейнали звездички
в бели пеленички,
смело полетели,
радостно запели:
-Малки сме звездички,
волни като птички,
умни, талантливи,
весели, щастливи.
Знаем интересни
приказки и песни,
стихчета прекрасни,
гатанки и басни.
Трудим се, мечтаем
всичко да узнаем,
за да сме звездички
най-добри от всички!