Письмо солдату

Наталья Сокуренко
Передайте татові у Дебальцеве
від сина Сашка

Хутчіш повертайся, тато!
Без тебе болить мені…
Самотня, холодна хата,
Поки ти на тій війні…
У мами червоні очі,
І руки тремтять від втоми,
З бабунею моляться вночі,
Щоб ти повернувся додому!
Вся школа тобі збирала,
Тушонку і теплі речі!
З привітом бійцям послала,
Малюнки   свої малеча…
У ящиках є цибуля,
Конфетки і бринза наша,
І фото де я і мама,
Сестричка маленька Даша…
Татусю, тримай гвинтівку,
І ворога бий нещадно,
Свою бережи голівку,
Живим повертайся, ладно?!
Наталя Сокуренко