Щасливi снiжинки

Наталья Гуркина 2
У білих хатках, де хмаринки,
Живуть пухнастенькі сніжинки.
Зима прийде – і вилітають,
По світі білому гуляють.
На носик сядуть до Іринки,
На рукавичку до Маринки,
 До Тимофія підлетять –
І ну, щасливо танцювать.