Вiримо

Людмила Дзвонок
Війна, війна... Є в когось ціль...
Йому не знаний серця біль,
Та віримо, що є Рука,
З якою доля не гірка! -

То і покличемо її
У найрідніші нам краї:

- О, святий Отче, не карай,
От ворогів нас захищай!
Ти - миру Бог, прийди до нас
В оцей тяжкий, воєнний час!

Тебе, Спасителя, зовем,
Тобі всі біди* віддаєм!
27.11.2014

*"Поклади свої чини на Господа,
і будуть поставлені міцно думки твої" -
Біблія, Приповісті 16:3.