Юностi

Анеля Мей
Як повернутися, коли ти стала  маревом,
Шукаю в памяті давно загублені  шляхи.
І згадка сполохом засяє наче заревом,
Що в пам'ять  закарбованою буде на віки…

Садок у юності мені так пахнув ніжністтю,
Зелені трави і натоптані між яблуні стежки.
А я руками ніжно огортала квіти лілії,
Та   цілувала їх, у білосніжні пелюстки…

Стежки здавалося усі ведуть до істини,
І  про любов тоді співали нам птахи.
Я памятаю ніч, що  пахне матіолою,
Там  дарував мені ти в небі всі зірки…