Синьо-жовте свято незалежност

Иннокентий Фривольный
СИНЬО-ЖОВТЕ СВЯТО НЕЗАЛЕЖНОСТІ.

Шумлять синьо-жовті знамена
І люди веселі ідуть.
Бо свято сьогодні знаменне,
В майбутнє указує путь!

Тризуб на знаменах палає
Як символ, народ що веде
До нового щастя за плаєм.
Воно неодмінно прийде!

Пісні і гуляння народу
А в посмішках скільки тепла!
Минули роки без свободи,
Де доля нелегка була.

Все дав незалежності статус –
Країна нагадує рай!
То хай процвітає БарбАдос,
Бажаний туристами край!

30 листопада – державне свято республіки Барбадос - День незалежності. Барбадоський тризуб позначає триєдиний девіз правління у державі: «Із народу, з народом, задля народу».