Бабусенько

Веном 2
Бабусенько  голубонько,
Вже  скроні -  білий  сніг.
І  горнимось  тихесенько
 До  хворих  твоїх  ніг.
Голівоньку  схиляємо,
Пестим  зморшки  рук.
У  очі  заглядаємо
І  чуєм  серця  стук.
Пробач  ти нам,  бабусенько,
За  зламане  крило.
Пробач  ти  нам,  ріднесенька,
Що  було  й  не  було.
Живи!  Живи  бабусенько,
Пока  є  Ти  -  є  рід.
Підеш  від  нас  ріднесенька,
Змарніє  білий  світ.