Поспи моя мамо

Веном 2
Поспи,  моя  мамо,
Вставати  ще  рано,
Горобчик  и  той  спочива.
Хай  лагідно  спиться,
Сон  добрий  насниться,
Колишуть  тебе  хай  дива.

Поспи,  моя  мамо,
Вставати  ще  рано,
Ще  сплять  голубі  небеса.
Сплету  я  колиску 
Із  слова -  любистку,
Хай  тихо  тебе  колиса.

Поспи,  моя  мамо,
Вставати  ще  рано,
Ще  зірка  ранкова  дріма.
Я  встану  раненько,
Зроблю  все  хутенько..
Поспи,  моя  мамо,  сповна.