Маменi руки

Веном 2
Лагідна посмішка
        руки невтомні,
Стелять  рушник настолі
Теплі, ласкові
        до болю знайомі.
Хліб приломили мені
Матінка рідна,
        бабуся мовчазна,
Гріють і душу, і зір.
Хай Вас зігріє
        турбота завчасна.
Любові моїй нема мір.