***

Татьяна Шугар -Благодарна
ОЙ, НА ГОРОДІ !
На городній грядці,
У зелених капцях,
Лягли у рядочки
Стиглі огірочки.
Огірочки – дами —
Одягли панами,
Хлопці – огірочки,
Одягли брильочки,
А мала Софієчка
Рве їх для Марієчки.
Братику Артемочці
Огірки в відеречці,
Огірки смачненькі
Для любої неньки.
А іще для татка
Огірочки з грядки!
Для Андрійка — дядечка,
Огірочки з грядочки,
Для Оксанки — тіточки —
Огірок і квіточка.
І бабусі понесу,
А найбільший — дідусю.