Приват из Судака

Анатолий Викулин
Привёз из Судака вино.
Мне дюже нравилось оно.
Но голова уже трезва.
Остались только лишь слова:

Вино ординарне криплене мицне червоне, виготовляеться из сортив винограду - Бастардо Магарацький, Одеський чорний, Пино чорний, Мускат рожевий, Каберне-Совинйон, Мерло та иньш.

Колир - нарядний, в залежности вид интенсивности може бути рубиновым або ж гранатовым. Аромат - складний, з плодовими тонами та легкою мускатною ноткою.
Смак - повний, гармонийний з приэмною терпкистю, видризняэться якою плодовою бархатистистю.

Пислясмак - довгий, приэмний, котрий запямятовуэться. (да! да!! да!!!)

Сонячна Долина (раниш Козька Долина) в 1866 роци занесена у реестр топографии кращих виноградников свиту. Саме тут у 1888 роци князями К.О. Горчаковым та Л.С. Голициним був збудован винзавод Архадересе, где з винограду аборигенних сортив були створени винни шедеври "Чорний Доктор" та "Сонячна Долина", котрим нема ривних у свити.

      ***

от костровища
трёх рыбаков поющих
старуха соло
по очереди тащит
домой - уже готовых.

Цап-Царапкин   

      ***

Покраснел огромный нос,
я вздыхаю очень тяжко-
до конца доходит пляшка,
мне так горестно- до слёз.

Николай Ленев